Üniversite Yanına Kapalı Halı Saha ve Kafeterya

KIRKAĞAÇ KAPALI HALI SAHA, KAFETERYA VE SOSYAL DONATILARI İŞİ YER TESLİMİ YAPILDI
Kırkağaç Belediyesi’nce projesi hazırlanarak kaba inşaat seviyesinde olan, Kayadibi Mahallesi’nde Kredi Yurtlar Kurumu Yurt Binası yan tarafında yer alan Kapalı Halı Saha, Kafeterya ve Sosyal Donatılar yapımı projesi, Kırkağaç Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa tamamlanarak hayata geçirilicek. İhale işlemleri yapılarak yer teslimi yapılan projeyle İlçemiz Kapalı halı saha, kafeterya, soyunma odaları ve diğer sosyal donatı alanlarıyla birlikte güzel bir tesis İlçemize kazandırılmış olacak.

Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, yürütülen bu projeyle ile ilgili Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya’yı makamında ağırladı. Topkaya ve Gedüz, Kırkağaç’a yapılacak olan kapalı halı saha projesi üzerine fikir alışverişinde bulundu. Ziyarette Ak Parti Kırkağaç İlçe Başkanı Mehmet Emin Güngör, Kırkağaç Belediye Meclis Üyesi Ünal Kıykaç, Kırkağaç Belediyesi Fen İşleri Müdürü Murat Albayrak ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç Koordinasyon İşleri Müdürü Tahsin Arslan da bulundu.

Yapılan görüşme sonrasında Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Kırkağaç Belediyesi Fen İşleri Müdürü Murat Albayrak, kapalı halı sahanın yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.


Facebook Yorumları

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial