KIRKAGACLILARIN CESUR SESİ www.kirkagachaber.com
Eylül 08, 2010, 11:53:30 ÖÖ *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

HABERLERİ BURADAN OKUYABİLİRSİNİZ

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: zamanmış aslında tek düşmanım  (Okunma Sayısı 92 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gencasena
Forum Acemisi
*

Rep Puan 9
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : Temmuz 27, 2010, 05:55:29 ÖS »

zamana yenik düşmek en büyük acıymış.ama en çoksa zamanın getirdiği yaraların sarılmasını beklerken dahada çok yaraların açılmasına sebep oluyormuş.

şimdi çok iyi anladımki bana herşeyi getiren ve benden herşeyimi alan sadece zamanmış.evet zaman bana kendini ve diğerlerini çok ama çok iyi bi şekilde gösterdi..evet reva olan tek günah olan aşkı kendime ne olsada kabul gösteremem bundan sonra.bu vakitten sonra sadece temiz ve menfaatsiz olan bi aşk istiyorum.

zamana yenik düşsemde yine de istiyorm.
 ve hayatıma hoşgeldin..sadece sevmenin yalan olduğu bu devirde bana sadece sen geldiğin için çok saol.şimdi hayata senn için tekrardan bağlanmak benim için ve senin için gerçek bi mutluluk oldu.sen gelene kadar ben sanki bi boşlukta çırpınır dururdum..

bu yüzden hayatımı hayat kattığın için çok ama çok teşekkürler.artık seninle belkileri yaşamak istiyorum.seninle geçmişteki gibi keşkelerle olmasn...ve sadece sen ol.

seninle tek düşmanım olan zamanı yeneceğimize inanıyorum..ya sen sevdiğim
Moderatöre Bildir   Kayıtlı
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.032 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu