KIRKAGACLILARIN CESUR SESİ www.kirkagachaber.com
Eylül 09, 2010, 07:54:32 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

HABERLERİ BURADAN OKUYABİLİRSİNİZ

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Anket
Soru: en çok neden nefret ediyosunuz
size yalan söylenmesi - 44 (50.6%)
bekletilmek - 20 (23%)
sözünüzün dinlenmemesi - 14 (16.1%)
bi işi yapamamanız - 9 (10.3%)
Toplam oy: 3

Sayfa: 1 ... 5 6 [7]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: ENÇOK NEDEN NEFRET EDERSİNİZ ( ANKET )  (Okunma Sayısı 6233 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
n.g.ş.
Ziyaretçi
« Yanıtla #90 : Ocak 20, 2009, 02:56:47 ÖS »

insan gibi görünen 2 yüzlü,şerefsiz,füzili ve adilerden  Angry
Moderatöre Bildir   Kayıtlı
kiTTy.esO
Ziyaretçi
« Yanıtla #91 : Şubat 15, 2009, 03:54:12 ÖÖ »

yalandan ve arkamdan konusulmasından cesaretın varsa karsıma cık yada sus ....
SÜLEYMAN
Ziyaretçi
« Yanıtla #92 : Şubat 15, 2009, 05:06:25 ÖÖ »

sözünün dinlenmemesinden
c@nsu
Ziyaretçi
« Yanıtla #93 : Şubat 16, 2009, 12:20:50 ÖÖ »

beKlEtİlMeK
keynes
Ziyaretçi
« Yanıtla #94 : Şubat 19, 2009, 02:32:51 ÖÖ »

bi işi yapamamak  tan nefret edıyorum.
gurbetcim
Ziyaretçi
« Yanıtla #95 : Nisan 13, 2009, 05:56:21 ÖS »

ben en cok haber verilmemesinden nefret ederim bana yalan konusanla zaten isim olmaz ihanette aynisi Cheesy
arkadaş
Ziyaretçi
« Yanıtla #96 : Ocak 22, 2010, 10:30:42 ÖS »

yalandan, iki yüzlülükten,imalı sözlerden ve ihanetten nefret ederim ve o kişilerden hiç haz etmem. Angry
bukalemun
Ziyaretçi
« Yanıtla #97 : Ocak 23, 2010, 08:29:23 ÖS »

bekletılmekten....
acar123
Ziyaretçi
« Yanıtla #98 : Şubat 14, 2010, 06:40:18 ÖÖ »

BEKLETİLMEK
Hakan Uyar
Ziyaretçi
« Yanıtla #99 : Nisan 08, 2010, 11:07:19 ÖÖ »

Az once haberlerde okudum ve ister istemez unutmaya calistigim bir cok olay aklima geldi. Haberde yine bir trafik kazasi olmus ve demir yuklu bir kamyonun freni patlamis. 3 kisiye carpmis ve bir minibuse carparak devrilmis. Sofor kazada disari firlayarak olmus. Diger yaralilar hastanedeler. Simdi arkadaslar hepimiz bu haberi okuyunca `nasip,kader` veya olene rahmet dilemisizdir. Ama ben istesemde dileyemiyorum. Yillarim yurt disinda gecti. Cok kazalar gordum ve yasadim ama boylesine olume davetiye cikaran kazalar ancak ulkemizde yasaniyor. ornegin bu kazada frenin patlamasi icin birkac sebep vardir. Once bu araba hicmi teknik muayeneye girmedi eger girdiyse fren olcen cihazlar var. Onunla bakilmadimi ? Bozuk olmasina ragmen bu araca trafik izni veren teknik muayeneci asilmalidir cunku cinayete sebebiyet vermistir. Eger rusvetle biraktiysa soforle beraber asilmaliydi ama zaten o mefta. Ardindan frenler arabanin tonajina gore yapilir. Yani yukuyle birlikte 10 ton gelen bir araca buna gore fren tertibati yapilir. Ama sofor 15 hatta 20 ton sararsa elbette bu fren patlayacaktir. Bunun icin yine sofor veya arac sahibi derhal asilmalidir. Sucu cinayettir cunku araclarda bir tur cinayet aracidir. Tabi sofor zaten mefta. Iste bu dolaydan malesef sofore "Allah rahmet eylesin" diyemiyorum. Simdi birde bu olayi `nasip,kader`diye gecistirenler var. Hayir efendim nasip kader degil. Basbayagi cinayet. Sofor ickili direksiyona gecsin, kaza yapsin 3-5 kisiyi gotursun sonrada bizim hacilarimiz ciksin `nasip kader` desin. Birakalim arkadaslar boyle hikayeleri. Can bukadar ucuz olmamali.

Kiziyorum iste herseye " NASIP, KADER " adini yakistiranlardan nefret ediyorum.
arkadaş
Ziyaretçi
« Yanıtla #100 : Nisan 09, 2010, 03:29:09 ÖÖ »

tmm haklısın hakan uyar ama nasip kısmet her zaman söylenmeli bence her şeyin bir sebebi vardır her olayın bir sebebi vardır o ölecek kişi zaten ölecektir fakat sebepsiz olmaz mutlaka sebebi olmalıbu da benim fikrim allah en çok bilendir ve anlımıza yazılan yazı vardır kaderde ne varsa onu görmek vardırsen bu yazıları yazıyorsun ya şöyle düşünüyorum bu kişi acaba hayatında hiçmi kötü bir olay yaşamadı eğer yaşsaydı heralde böyle konuşmazdı diyorum KADERE,HAYIRIN VE ŞERRİN YANLIZ ALLAHTAN geldiğine inanmak üzerimize farzdır hakan bey ve bir müslüman olarak bunu din kardeşime hatırlatmak benim görevimdir saygılar.
Egeli_Ahmet
Ziyaretçi
« Yanıtla #101 : Nisan 09, 2010, 04:49:50 ÖÖ »

Arkadaş rumuzlu üyeye katılıyorum.

- Hakan Bey eleştirinin dozunu kaçırmış kanımca ve böylece konu başka mecralara sapmış amma velakin olabilir insanlık hali...
Hakan Uyar
Ziyaretçi
« Yanıtla #102 : Nisan 10, 2010, 12:51:24 ÖS »

Arkadas ve egeli Ahmet elestirilerinde beni inancsiz olarak kabul etmisler ve ne anlatmak istedigimi pek dusunmemisler. Ama yinede elestirileri icin tesekkur ederim. Allah`a hamdolsun bende muslumanim ve inancimida kitabimiza uygun bir sekilde kendimce yasamaya calisiyorum. Malesef dinimizde "Kadere iman" bolumu yillardir isimize geldigi gibi yorumlanmis ve kullanilmistir. Yasimin verdigi hayat tecrubesi ve yasadiklarimda bunu teyit etmektedir. Bir gercek hayat hikayesi ; annem,babam ve kardesim arabayla giderlerken gece arka lambalari hic yanmayan bir kamyona arkadan carptilar. Kardesim olumden dondu ve hamdolsun bir gozunu kaybederek olayi atlatti. Babam icki icmez, yaslidir surati zaten sevmez, pekiyi arka lambalari yanmayan yani bir serseri mayin gibi dolasan bu kamyon soforunun hic sucu yoktur diyen ve kader boyleymis diyerek sucu Allah`in ustune atan yani o istedi oyle oldu diyerek kapatmaya calisan bence gidip islami birdaha bir bilenden ogrensin. Iste yeni bir trafik olayi; ambulans yarali birini kurtarmak icin geliyor .Yarali ve amcasini alarak hastaneye dogru yola cikiyorlar. Arka lambalari olmayan bir traktore arkadan carpan ambulans kaza yapiyor ve ambulanstaki doktor,yarali ve amcasi hayatini kaybediyor. Eger bunada "kaderdir ,nasiptir" diyen hayat tecrubesi henuz baba parasi yemekten daha fazla olan insanlar varsa cekinmeden yazabilirler. Anlattigim her iki kazada nasip kismet degil tamamen aptallik ve sorumsuzluktur. Senelerimin gectigi almanyada boyle salakca kazalar olmaz ama eger olursa o traktoru kullanana oyle bir ceza gelir ki felegi sasar. Elinde avucunda neyi varsa satar  ve olenlerin tazminat hakkini yine odeyemez. Omru billah olenlerin cocuklari ve geride kalanlarina bakmak zorundadir. Iste bunu bilen her sofor sorumlulugunu bilerek trafige cikar ve olumcul kazalar olmaz. Simdi orda Allah yok dolayisi ile kader kismette yokmu diyecegiz :-). Orada eger sucun varsa kimse seni savunmaz ve Ankarada dayinda seni kurtaramaz. Elestiri yaparken lutfen aynisi sizin annenize babaniza veya kardesinize olsa bukadar kolay pes edip kadere siginirmiydiniz? Suphesiz hayir cunku ates dustugu yeri yakar. Benim zaten soylemek istedigimde bu. Hayat Turkiyedeki kadar ucuz degildir. Eger sizinde basiniza benzer bir hal gelirse ( Allah korusun) hemen kader deyip kabullenmeyin. Hakkinizi arayin, sucluyu adalete teslim edin. Cezasini ceksin.
Allah`tan hepinize saglik ve sihhat dolu kazasiz belasiz gunler diliyorum. Allah`a emanet olun.
Egeli_Ahmet
Ziyaretçi
« Yanıtla #103 : Nisan 10, 2010, 04:06:08 ÖS »

Hakan Bey yorumumu iyi okuyun ben sizi inançsız olarak görmedim sadece yaptığınız bir yorumu eleştirdim.
Bu yorumumdan gayet anlaşılır.
Sayfa: 1 ... 5 6 [7]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.041 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu